Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNovák Bence 6000 Ft / 60 perc

Novák Bence matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Foglalkozás: magántanár, programozó

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Matematika-, kémia- és fizika-korrepetálást, számonkérésre való felkészítést vállalok a XIX. kerületben, általános iskola 7. osztálytól bármilyen korosztály részére. Hét éve foglalkozom oktatással.

Számos diákomat segítettem ki a nehéz, sokszor reménytelennek tűnő helyzetből. Sikeres érettségik, felvételik és nagy megkönnyebbülések sora igazolja, hogy a reál tárgyak, megfelelő segítséggel bárki számára megtanulhatók. A jelen helyzetben az iskolai online oktatás esetenként hiányokat hagy, így tanulóim most fokozott mértékben kell, hogy rám támaszkodjanak. Szerencsére eddig jól vettük az akadályokat.

Az órák kötetelen hangulatban, személyesen vagy az online térben zajlanak. A foglalkozásokon lehetőség nyílik a következőkre:

- Iskolai tananyag feldolgozására.

- Előkészítés a középiskolai felvételire.

- Érettségi-felkészítésre.

- Alapvető hiányosságok pótlására.

- Tehetséggondozásra, versenyfelkészítésre.

Óráim során nagy hangsúlyt fektetek a tanuló egyéni igényeire, az erősségek kihangsúlyozására. Küldetésemnek tartom, hogy az olykor száraznak tűnő tananyagot érdekes, interaktív formában tudjam átadni. Fontos számomra a visszajelzés, a motiváció és ha szükséges, a pszichológiai támogatás.

Mivel magam is voltam diák, a jó érdemjegyek megszerzése érdekében szükségessé vált tanulásmódszertani ismereteim elmélyítése, ebből következően nagy hangsúlyt fektetek ezen információk átadására, arra, hogy diákjaim megszerezzék a tananyag önálló értelmezésének és elsajátításának nélkülözhetetlen képességét.

Oktatás helyszíne

Otthon 19. kerület, Klapka u. 33

Online oktatást vállal.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Gazdasági matematika, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Logika
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Teljes indukció, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.