Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó-Sedlák Katalin 7500 Ft / 60 perc

Szabó-Sedlák Katalin matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: ELTE matematika tanár

Foglalkozás: tanár

Kor: 43 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kata.sedlak/

Bemutatkozás

Szabó Kata vagyok, 42 éves.
ELTE matematika- informatika tanár szakát végeztem.
Közel 20 éve korrepetálok és készítek fel vizsgákra fiatalokat. Vállalom középiskolás diákok, valamint egyetemi/főiskolás hallgatók matematika korrepetálását, vizsgára, pótvizsgára, felvételire és érettségire való felkészítését.
Tapasztalatom szerint általában nem a diákok képességeivel van probléma, hanem az alapok hiányosak. Ha nincsenek meg a szilárd alapok, nincs mire építeni. Ezért nem csoda, hogy nem érti a diák az egymásra épülő tananyagot.
Próbálom a diákjaimban feltárni a hiányosságokat, pótolni ezeket, majd építkezni az új anyaggal.
Minden diák más személyiség, más hiányosságokkal, más tempóval. Akkor hatékony a munka, ha a diák feloldódik, őszintén elmondja mit nem ért, leküzdi a frusztráltságát és sikerélményeket szerez.
Ezért vagyok az egyéni oktatás, saját tempó, egyéni módszerek híve. Volt diákom, akinek csak bátorításra volt szüksége, hogy elhiggye, képes megcsinálni. Volt akit a szülőkkel együtt hajtottunk el az érettségiig :-) vasszigorral.

7.500 ft / 60 perc
Hétvégi oktatást is vállalok magasabb óradíjjal.

Oktatás helyszíne

Otthon 22. kerület, 1221 Budafok, felsőváros

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Differenciálgeometria, Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Függvénysorozatok, függvénysorok, Geometria, Gráfelmélet, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Numerikus analízis, Sorozatok, Statisztika, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Valószínűségszámítás, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.