Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács Dávid 6000 Ft / 60 perc

Kovács Dávid matektanár

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: matematikus

Kor: 27 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/david.kovacs.7737

Bemutatkozás

2016-ban érettségiztem, az emelt matekom 99%-os lett. Azóta elvégeztem az ELTE-n a matematika alapszakot kitüntetéses diplomával, majd az alkalmazott matematikus mesterszakot kiváló diplomával.

Még tisztán emlékszem arra, hogy engem milyen gondolatmenetek vezettek el a matematika megértéséhez és megszeretéséhez. Ezeket az emlékeket és több éves magántanári tapasztalatomat felhasználva érem el, hogy diákjaim ne csak képleteket magoljanak, hanem sajátítsák el a matematika megértéséhez szükséges gondolkodásmódot. Az évek során sikeresen készítettem fel diákjaimat középiskolai felvételire, érettségire és egyetemi vizsgákra.

Az órákat online tartom. Egy online táblára tudunk valós időben írni mindketten és közben Messengeren, Skypeon vagy Discordon beszélünk.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal e-mailben vagy Messengeren.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Numerikus analízis, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szepes Zsombor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

érettségire segített felkészülni, sok olyasmi dolgot tanított ami jóval megegyszerűsítette a feladatok megoldását. Türelmes és segítőkész! Mindenképpen ajánlom.

Varjú Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2019 november 24
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon sokat segített az érettségire való felkészülésben, nélküle lehet nem is sikerült volna. Türelmes volt és segítőkész, mindent jól elmagyarázott. Csak ajánlani tudom!