Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBácsi András 3500 Ft / 45 perc

Bácsi András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06306425386

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: építőmérnök, közgazdász, mérlegképes könyvelő

Foglalkozás: projektmenedzser

Kor: 38 éves

Bemutatkozás

Egyetemi diplomáimat a BME-n építőmérnökként, Corvinuson mérnök-közgazdászként, BGF-en és a Károli Református Egyetemen szereztem. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, az YBL Miklós Műszaki Főiskolán is tanítottam. Hatékony tanítást, korrepetálást, érettségire való felkészítést vállalok minden korosztálynak.

Oktatás helyszíne

Otthon 1. kerület
BME, Corvinus,CCC 11. kerület, Nyugati, Kálvin tér, Gellért tér, Deák, Blaha, Széll Kálmán tér stb.
CCC 9. kerület
Nyugati környéke 13. kerület
CCC 12. kerület
CCC 1. kerület
14. kerület
2. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények integrálása, Koordináta geometria, Valószínűségszámítás
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.