Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKEcsenyi Áron 7000 Ft / 60 perc

Ecsenyi Áron matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Egyetem

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Középiskolában logikai és matematikai feladatokat oktattam, Budapesten és Szlovákiában is.
Tapasztalatom van számos pedagógia módszerben, hogy hogyan tudjam motiválni a diákot a matematikai és logikai módszertan megkedvelése iránt. Számos izgalmas oktató anyagot és feladatot ismerek, amikkel fel tudom villanyozni az érdeklődést a matematika iránt.

Oktatás helyszíne

Millenáris Park 2. kerület, Kis Rókus u. 16-20, 1024

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Teljes indukció, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.