Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFavaron Manuel 3000 Ft / 60 perc

Favaron Manuel matektanár

Hol tanít: Budakalász, Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36306257736

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Óbudai Árpád Gimnázium

Foglalkozás: Tanuló a BME Járműmérnöki karán

Kor: 22 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/manuelfavaron302

Bemutatkozás

A BME Járműmérnöki karának végzős hallgatójaként kellő tudással és tapasztalattal oktatok matematikát és fizikát első sorban középiskolásoknak. A tanítás helye és időtartama személyre szabható.

A tantárgyak szeretete nem elvárás részemről, viszont a siker érdekében kérem csak akkor keressenek, ha valóban szeretnék elérni céljukat, legyen az egy eredményes pótvizsga, vagy akár egy hibátlan érettségi.

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület
Budapesti Műszaki Egyetem 11. kerület, Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111
Házhoz megy Egész Budapest
Házhoz megy Egész Budakalász

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.