Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGrandpierre Nimród 2500 Ft / 60 perc

Grandpierre Nimród matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36202589656

Oktatási tapasztalat: 0-11 hónap

Kor: 20 éves

Bemutatkozás

Jó ütemű, feszes órákat tartok, amik ettől mégsem válnak nyomasztóvá azok számára sem, akiket nem kifejezetten érdekel a matematika.

Könnyű beleképzelnem magam a diákok bőrébe, hiszen pár éve én is pontosan ebben a helyzetben voltam és tudom, mire volt szükségem ahhoz, hogy 100%-os érettségit írjak matekból. Tudom, mi az, amitől egy diák valóban megérti az adott témakört és úgy tudom átadni, hogy biztos legyen a siker.

Általános iskolásokat is szívesen várok, nagyon jól kijövök a kisebb gyerekekkel is:)

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Teljes indukció, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.