Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHalász András 5500 Ft / 60 perc

Halász András matektanár

Hol tanít: Budapest, Dunakeszi, Göd, Vác

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Mérnökinformatika MSc

Foglalkozás: PhD képzés informatika tudományágban

Kor: 27 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/andras.halasz.9

Bemutatkozás

A tanítással kapcsolatos első élményem 9.-es koromból származik. Informatikán számrendszerek közti átváltást tanultunk. 2-esből 10-esbe, vissza, 2-esből 8-asba, 16-osba. Nem ment valami fényesen az osztálynak: a dolgozaton 1-2-es eredmények születtek, kevés 3-mas. A javító előtt egy nagyszünetben odaálltam az osztályban a táblához, és annak akit érdekelt (fél osztály), megmutattam, hogyan csinálom a saját módszeremmel, logikusan végigmagyarázva. Az átlag jó 1,5-2 jeggyel javult.

A további gimnáziumi éveim az osztálytársaimnak és a húgomnak való matek és fizika magyarázással telt, ez folytatódott az egyetemen is, ha egy anyagrészt én értettem meg leghamarabb. Az egyetemen már másodévesként konzulens lettem, 4 félévet tanítottam olyan tárgyakat, amiket korábban már elvégeztem (Diszkrét matematika, Adatbázis rendszerek) a hallgatótársak megelégedésére. Jelenleg informatikából PhD-zek, aminek része az egyetemen való oktatás is.

Mindig lusta diák voltam, ezért sose voltam hajlandó bemagolni az anyagot, vagy úgy begyakorolni a matematikai számításokat, hogy az ujjaimban legyen. Ehelyett mindig a mögötte húzódó logikát kerestem, hogy miért működik úgy, miért úgy kell csinálni, ahogy. A tanítás során is ezt követem, és úgy vélem, ezért tudtam mindig sikeresen magyarázni, mert ezt a logikát tudom átadni. A tapasztalatom ráadásul azt mutatja, hogy így nem csak könnyebb megtanulni valamit, de az a tudás mélyebb is lesz, nem felejti el olyan hamar az ember.

Az órák során először felmérem majd a tanuló tudását, hogy jobban személyre szabhassam az órát (egyénileg úgy is könnyebb tanítani valakit, mintha 30 felé oszlik a figyelem, tök különböző képességű gyerekek között - ez nem csak mellettem szól), majd előbb a problémás anyagrész elméletét magyarázom el, és csak azután térünk a feladatokra.

A matematika emelt érettségit 95, a fizika emeltet 96%-ra teljesítettem, matematika OKTV-n 13. helyezést értem el, a Zrínyin 4-szer is megyei 2. lettem. Az egyetemen a különböző matematika tárgyakon egy híján mind 5-ös lettem (így utólag vissza kellett volna menni még egy vizsgára abból az egyből :( )

Ha egyetemi matekból kérnél órát, előbb elkérem majd a tárgy tematikáját, hogy lássam, tudom-e felelősen vállalni. Hosszabb időtartam, csoportos oktatás, egyéb helyszín megbeszélés tárgyát képezheti.

e-mail cím: halasz.andras.94@gmail.com
telefon: +36 30 868 5753
facebook: https://www.facebook.com/andras.halasz.9

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Sorok, Sorozatok, Számelmélet, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.