Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKerepesi Vivien 3000 Ft / 60 perc

Kerepesi Vivien matektanár

Hol tanít: Budapest, Szolnok, Újszász

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06706560854

Bemutatkozás

Ha nem megy elég jól a matek és szeretnéd megtudni, hol a hiba, ha megijeszt a közelgő érettségi vagy felvételi, esetleg pótvizsgáznod kell és még nem találtál felkészítő tanárt, fordulj hozzám bizalommal. Ha előrelátó vagy és csak szeptembertől szeretnél különórákat venni, akkor is bátran keress meg, előzetesen is tudunk egyeztetni. Sokféle magántanári tapasztalattal rendelkezem, ezért remélem hasznos segítséget tudok majd nyújtani.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest
Házhoz megy Egész Szolnok
Házhoz megy Egész Újszász

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2250 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2170 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Teljes indukció, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.