Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMester Lívia 3500 Ft / 45 perc

Mester Lívia matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Oktatási tapasztalat: 13 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Tanár

Bemutatkozás

Több, mint 10 éves középiskolai (gimnáziumi) oktatási tapasztalattal rendelkezem. Gyakorló tanár vagyok, emellett fakultációs csoportoknak emelt szintű érettségire felkészítést is tartok.
Mégis inkább a középszintű érettségire felkészítés miatt vagyok itt. Tudom mik a nehézségek és látom hol lehetne, hol kellene segíteni a diáknak, hogy jobban megértse a matematikát. Én próbálok úgy tanítani, úgy magyarázni, hogy az az önálló gondolkodás felé vezessen.
Természetesen emeltebb szinten is vállalok órákat, elsődlegesen a differenciál és integrálszámítás témakörben.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gyökös kifejezések és egyenletek, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Számelmélet, Számtani, mértani sorozatok, Teljes indukció, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.