Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNyika Dániel Sándor 2500 Ft / 60 perc

Nyika Dániel Sándor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06202099175

Oktatási tapasztalat: 1 év

Végzettség: József Attila Gimnázium

Foglalkozás: Hallgató, Óbudai Egyetem, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

Kor: 22 éves

Bemutatkozás

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki karának másodéves hallgatója vagyok. 2017 májusa óta tanítok, többeket készítettem fel sikeres pót- illetve érettségi vizsgára. Általános- és középiskolások korrepetálását, felkészítését vállalom, legyen szó felvételiről, érettségiről, vagy szimpla szinten tartásról. Hétköznap és hétvégén egyaránt. Igény szerint házhoz is megyek a XI. és a XXII. kerületekben.
Online oktatásnál digitalizáló tábla segítségével írok és rajzolok, amit a diák élő adásban lát, így is segítve a vizuálisabb típusokat.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Kelenvölgy
Házhoz megy 11. kerület
Házhoz megy 22. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Komplex számok, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.