Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRetkes Péter 5000 Ft / 45 perc

Retkes Péter matektanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Oktatási tapasztalat: 7 év

Bemutatkozás

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem, az oktatással 7 éve foglalkozom, eleinte kiegészítő munkaként, később főállásban.

Magánórákat vállalok felső tagozattól érettségiig, felvételi előkészítő és érettségi felkészítő kurzusokban tanítok évek óta.
Dolgoztam több online oktatási platformmal együtt, telefonos applikációhoz, online értékesítéshez hozok létre tartalmakat.

Szabadidőmben a Youtube-csatornámra készítek videókat, amiket ingyenesen megtekinthetnek olyan diákok is, akik nem férnek hozzá a megfelelő oktatáshoz.

A gyerekekkel és idősebbekkel is elsősorban a jó hangulat kialakítása a célom, a negatív sztereotípiák feloldása, a matek megkedveltetése:)

Ha bármiben tudok segíteni, keress bátran!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kele Sára Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2021 december 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem gondoltam volna, de az egyik kedvenc tantárgyam lett a matematika. Külön nagy segítség, hogy az órákon kívül is szinte bármikor segít. Csak ajánlani tudom! :)