Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSegesdi Katalin 3000 Ft / 60 perc

Segesdi Katalin matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Oktatási tapasztalat: 16 év

Bemutatkozás

Sziasztok!

Lassan itt az év vége és nem úgy alakult az éved/érettségi felkészülésed, ahogy szeretted volna?Kellene kis segítség/összefoglalás? Szívesen segítek Neked. Több mint 15 éves tapasztalattal segítem át diákjaimat a középiskolai felvételin/osztályozóvizsgán/érettségin.
Amennyiben nem tudsz személyesen eljönni vagy nem szeretnél, online órákat is tartok.

Tel.:06205720697

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület

Egyéb

Online oktatást vállal.

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.