Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTacsi Tímea 2500 Ft / 60 perc

Tacsi Tímea matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: 204540174

Oktatási tapasztalat: 6 év

Bemutatkozás

Mindig is lelkesedtem a tanítás iránt, így a mérnöki Bsc megszerzése után nem volt kérdés, hogy a mérnöktanári Msc-t is elvégzem. A gyakorlatias tudást igyekszem átadni, közben mélyítve a hozzá szükséges elméleti hátteret.

Matematika korrepetálást vállalok középiskolásoknak és főiskolásoknak/egyetemistáknak (igény szerint akár általános iskolásokat is), továbbá fizika korrepetálást középiskolai szinten.

A 14. kerületben, az Örs vezér terétől pár percre tartom az óráimat, de skype-on is elérhető vagyok, ha a személyes találkozót nehéz megoldani. A hétvégi tanulás sem akadály (de ez leginkább online).

Igény szerint "bérlet-rendszer" is működik. :)

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Laplace transzformáció, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Valószínűségszámítás
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.