Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZámbó László Áron 3000 Ft / 60 perc

Zámbó László Áron matektanár

Hol tanít: Székesfehérvár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36309281298

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: középiskola

Foglalkozás: egyetemista

Kor: 23 éves

Bemutatkozás

Általános iskolai felsős, középiskolás diákok online MATEMATIKA korrepetálását, érettségire felkészítését, több éves oktatási tapasztalattal vállalom.

A matek érettségi sikeres teljesítését követően rögtön elkezdtem tanítani. Úgy gondoltam, hogy ez az egész Mateknak nevezett dolog sokkal egyszerűbb annál, ahogy a tanárok nagy része próbálja átadni. Ez persze sokszor a rendszer hibája is: egy 20-30 fős osztályban nehéz minden tanuló haladását és megértését biztosítani.

Online privát óráim során viszont minden figyelmem Rád irányul! Mivel én is nemrég érettségizem, pontosan tisztában vagyok a követelményekkel, illetve azokkal a tipikus "buktatókkal", amikkel egy átlagos diák a matektanulmányai során szenvedni szokott.

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügy-számvitel szakos hallgatója vagyok, a tanulmányaim segítettek elmélyíteni matematikai ismereteimet, tökélyre fejleszteni azokat.

Természetesen az oktatásban is a személyes kontakt híve vagyok, így az óráimra a szobámban szokott sor kerülni. Amíg a járványhelyzet nem csillapodik, csak online vállalok oktatást, videóhívás formájában.

Oktatás helyszíne

Székesfehérvár

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Sorok, Sorozatok
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.